De methode naar een pijnvrije en gezonde rug

Hoe werkt AudioFysio?

Wij willen dat iedereen zelfstandig aan een gezonde rug kan werken. Daarom is het oefenprogramma van AudioFysio zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt.

Zo werkt het

  1. Klik op PLAY en luister naar fysiocoach Silvie. Ze praat je door de oefensessie. Je luistert naar Silvie en je oefent mee.
  2. Na ongeveer 20 minuten ben je klaar. Je vinkt de oefensessie af. Zo weet je altijd waar je bent gebleven.
  3. De volgende dag staat een nieuw geluidsfragment met een oefensessie klaar.

In de eerste week staat pijnvermindering centraal. Daarna oefen je verder om je rug ook gezond en sterk te maken.

Luister en oefen

oefeningen onderrugDoor de rustige en duidelijke instructie van fysiocoach Silvie hoef je tussendoor niet uit te zoeken wat de volgende oefening is. Ook hoef je geen oefeningen uit je hoofd te leren. Silvie leidt je elke dag door de oefeningen. Een klik op PLAY is genoeg. Silvie is de perfecte hulp waardoor je de oefeningen daadwerkelijk doet!

De kracht van een fysiocoach

Het is belangrijk om de oefeningen voor je onderrug op de juiste manier uit te voeren. Fysiocoach Silvie zorgt ervoor dat je de oefeningen begrijpt en goed uitvoert. Daarnaast staan video’s voor je klaar. Een goede uitvoering voorkomt blessures en helpt jou een optimaal resultaat te behalen.

Bepaal zelf waar en wanneer je oefent

AudioFysio kun je overal gebruiken als je over internet beschikt. Je kunt op de website inloggen via je pc, laptop, telefoon en tablet. Je hoeft dus niet per se thuis te zijn. Zelfs op vakantie werk jij aan een gezonde en sterke rug!

Oefen nu tegen rugpijn!