Doeltreffende oefenprogramma's voor rug, nek, schouders

Ontdek de weg naar een pijnvrije rug

Opstaan zonder rugpijn, comfortabel kunnen zitten en vrij kunnen bewegen. Het AudioFysio Lage Rug Oefenprogramma is jouw sleutel tot een pijnvrije rug. Doe je ook mee?

Wat kun je verwachten

AudioFysio helpt je rugpijn te verminderen. Elke keer staat een nieuwe oefensessie voor je klaar. Je luistert en doet mee. Zo werk je thuis aan een gezonde én sterke rug. Ontdek wat AudioFysio voor jou kan betekenen!

rugpijn oefeningen

Oefen waar en wanneer je wilt.

 

Verminder nu je rugpijn voor slechts 9,99! Meld je vandaag nog aan en krijg direct een maand toegang tot ons uitgebreide programma.

Dit krijg je:


Meld je aan en begin direct!niet goed geld terug

  • € 0,00


Om je te motiveren:

Aanrader! AudioFysio heeft mijn rugpijn verminderd en mijn verwachtingen overtroffen. Het programma is gebruiksvriendelijk, de instructies zijn duidelijk en de variatie in oefeningen motiveert om door te gaan. Een goede investering!
rugpijn oefeningen quote
Anja1954
Aan te bevelen. Als huisarts kan ik het oefenprogramma van harte aanbevelen. Het helpt te bewegen daar waar dat precies nodig is. Zeer goed resultaat bij patiënten met rugklachten!
Huisarts HV
Erg effectief, ik heb de oefeningen 3 maanden lang gedaan en ik merkte al snel verbetering! Nu hoef ik ze alleen af en toe te doen om te voorkomen dat de klachten terugkomen. Het oefenprogramma is gemakkelijk te gebruiken en geeft duidelijke instructies om de oefeningen op de goede manier te doen.
door je rug gaan en oefeningen
Sherry7361

Waarom AudioFysio?

#1 kwaliteit

door fysiotherapeuten

4,8 sterren

gemiddelde beoordeling

100.000+ gebruikers

op alle platformen

AudioFysio is partner van: