Doeltreffende oefenprogramma's voor rug, nek, schouders

Oefen met AudioFysio naar snelle pijnverlichting

Je bent hier om van lage rugpijn af te komen. En dat kan! Wat heb je nodig:

efficiënte oefeningen en
een beetje wilskracht.

Je zult enthousiast worden van de resultaten die je kunt bereiken. Stel niet langer uit. Op naar een leven zonder een stijve en pijnlijke rug!

PLAN – PRICE

Description

text

text

text

text

text

text

text

text

Begin gratis


– Eén gratis oefensessie

 


Online oefenprogramma 

– Alle oefensessies

– Online inloggen

– Onbeperkt oefenen

– Gratis e-bookApp

– Alle oefensessies

– Tablet en smartphone

– Onbeperkt oefenen


Om je te motiveren:

Ik ben heel tevreden over dit programma. Al na een week was er een merkbare verandering in mijn lage rugpijn en nu ik het programma helemaal doorlopen heb, is alle pijn verdwenen. Ik blijf de app dagelijks gebruiken want hij maakt het oefenen gevarieerd en gemakkelijk. Gisteren heb ik alvast een gans uur in de tuin gewerkt zonder pijn. Een heuse aanrader dus voor iedereen die rugpijn heeft. Hartelijk dank aan de makers van de app.
Marina M
Goede oefeningen. De audio begeleiding helpt mij om alle series af te maken!
Jelmer
Na twee keer oefenen al minder last en na een week niet meer stijf bij opstaan. Heel goede app.
Anne van der J.
Ik ben heel blij met deze oefeningen, ze hebben effectief bijgedragen aan een tamelijk spoedig herstel van de aanzienlijke rugpijn die mij enkele weken kwelde en immobiel maakte. Het is bijzonder bemoedigend een methode in handen te hebben waarmee je het genezingsproces zelf actief kunt bevorderen. Mijn complimenten voor de heldere, opbouwende en prettige presentatie. Ik geef de Lage Rugpijn App van AudioFysio een m.i. welverdiende beoordeling van vijf sterren.
Han van Leeuwen
Ik gebruik 'm nu een week, elke dag een klein half uurtje voor het slapen gaan, en de vooruitgang is opvallend goed. Ik beveel de app van harte aan.
Aad
met deze app ben ik ECHT geholpen! professioneel in elkaar gezet, betaalbaar, oefeningen haalbaar, en resultaat voelbaar!
Alieke
Fijne app, met goede oefeningen. Ik ben er nog lang niet, maar merk zeker verschil. Ik blijf deze oefeningen doen, ook al is hopelijk over een tijdje de kleine hernia genezen!
E.H. Kronenburg
Duidelijke instructie, oefeningen ook bij herstel van rugletsel (gekneusde rug, ontstoken zenuw) goed te doen.
Amna
na 3 dagen oefenen duidelijke pijn verlichting, uitleg is duidelijk en half uurtje gemakkelijk vrij te maken achtergrond muziekje is ook fijn
Corine
goede oefeningen en al snel verlichting van de pijn!
Sandra Z.
Na 3 dagen oefeningen doen voelt het al als een hemelsbreed verschil (ook al heb ik best erg gevloekt op Silvie ;)) De app is een lifesaver!
Lies Deb
Super fijne oefeningen. heerlijk ook om je hoofd leeg te maken en het werkt ook nog. TOP!!!
Een Google-gebruiker
Goede app, heldere uitleg van eenvoudige en effectieve oefeningen. Vermindering van pijnklachten al na een paar dagen oefenen. Door elke dag af te vinken, weet je in het programmaoverzicht steeds waar je in de oefensessies bent gebleven. Veel lof!
Hennie
Ik ben deze oefeningen gaan doen omdat er bij mij ischias is geconstateerd., ze helpen erg goed en merk dat het helpt de pijn te verzachten.
Marita Dors
Kost wat , maar dan heb je ook wat! Heel compleet, aangenaam, top!
Theo van L.
na eerste week zeker al verbetering
Patrick
Hele fijne oefeningen in een prettig tempo vooral als je rug (hernia)klachten hebt, De oefeningen worden goed omschreven zodat je ze ook zorgvuldig kunt doen.
Een Google-gebruiker