Doeltreffende oefensessies voor een sterke en gezonde rug

Samenwerken

Een gezond leven vinden wij belangrijk. Daarbij hoort een pijnvrije rug. Doeltreffende oefeningen voor de lage rug helpen daarbij. Dat kan met online oefeningen of via de app. Wij hebben ons gespecialiseerd in het laagdrempelig, gemakkelijk en duidelijk aanbieden van oefeningen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen van begrijpelijke en betrouwbare oefeningen te voorzien. Zo kunnen zij zelf in hun thuisomgeving, werken naar een pijnvrije rug.

Op wie richten wij ons?

Aspecifieke lage rugpijn komt heel veel voor. Meer dan 50% van de Nederlandse bevolking zal gedurende zijn leven een of meer episodes van rugpijn ervaren. Deze rugpijn zorgt voor een hoge ziektelast en leidt tot hoge maatschappelijke kosten, vooral vanwege ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Dit neemt toe omdat we steeds ouder worden.

Een positieve ontwikkeling is dat steeds meer mensen zelf op zoek gaan naar een oplossing voor lage rugpijn. Op deze mensen richten wij ons.

Hoe helpen wij?

Bij aspecifieke lage rugpijn is de beste behandeling oefentherapie, bij voorkeur gecombineerd met educatie. De kracht van het oefenprogramma ligt in de eenvoudige en motiverende audio coaching. Stap voor stap wordt je per oefensessie begeleid en hoor je precies wat je moet doen. De oefenmethode sluit optimaal aan bij de behoefte van de gebruiker en wordt zeer goed gewaardeerd.

Op verzoek van onze gebruikers hebben wij vervolgens ook een oefenprogramma voor de nek-schouderregio ontwikkeld.

Opties voor samenwerking

Voor toegang tot het oefenprogramma vragen wij een bijdrage van 9,99 euro. Om het oefenprogramma breder toegankelijk te maken hebben wij een vouchersysteem ontwikkeld. Door afname van een x-aantal vouchers maken klanten van samenwerkende organisaties zoals zorgverzekeraar VGZ, al gratis gebruik van het oefenprogramma.

Contact

Wil je ook met ons samenwerken? Neem contact op voor meer informatie.
E-mail: info@audiofysio.nl