Doeltreffende oefenprogramma's voor rug, nek, schouders

Over ons

Het team van AudioFysio vindt het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk regie hebben over hun eigen gezondheid. Vanuit deze gedachte zijn de oefenprogramma’s ontwikkeld. Een gunstige lichaamshouding en de juiste oefeningen staan hierin centraal.

Gezondheid en welzijn

Oefeningen kunnen een aanzienlijke verbetering van het welzijn van mensen teweegbrengen. De lage rug en de nek-schouderregio zijn een van de meest kwetsbare gebieden van het menselijk lichaam en zijn gevoelig voor ongemak. Door regelmatig specifieke oefeningen uit te voeren, kunnen mensen de kracht, flexibiliteit en stabiliteit verbeteren, waardoor ze een betere algehele gezondheid en welzijn kunnen ervaren.

De oefenprogramma’s worden inmiddels jaren met veel succes gedaan. Mensen gaan gemotiveerd aan de slag, wanneer dat hen uitkomt. AudioFysio helpt om rustig, gedoseerd te bewegen met een prettige begeleiding.

Wie zijn wij

De ontwikkelaars van de oefenprogramma’s zijn wetenschappelijk opgeleid en streven naar een goede gezondheid voor iedereen. AudioFysio laat zich adviseren door een medische adviesraad. De oprichter is Peter Arentsen. Hij is gezondheidswetenschapper en heeft ervaring als fysiotherapeut.

Algemene informatie

Alle inhoud is eigendom van PM Health. PM Health is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. KVK-nummer: 62598295.

Naar een gezonde rug!

 


AudioFysio is partner van: