Doeltreffende oefensessies voor een sterke en gezonde rug

Over ons

Het is goed je hier te zien. Je bent hier om van lage rugpijn af te komen. We worden heel enthousiast als we denken aan de resultaten die je kunt bereiken.

Het oefenprogramma wordt al een aantal jaren met veel succes gebruikt. De oefeningen hebben veel mensen geholpen om rustig te bewegen en te werken aan een sterke rug. Je kunt met dit oefenprogramma in je eigen thuisomgeving aan de slag, wanneer dat jou uitkomt.

Een pijnvrije rug

Lage rugpijn is één van de meest voorkomende gezondheidsklachten. Sommige mensen willen alleen informatie over rugpijn. Bedenk wel: informatie is alleen nuttig als je er iets mee doet. Beweging is belangrijk voor je lichaam. Je kunt met jezelf afspreken de oefeningen te leren en uit te voeren. Je zult zien dat wat je leert, kan bijdragen aan het resultaat!

Eigen oefenprogramma

Het oefenprogramma is zorgvuldig en professioneel samengesteld. In een eigen programma werk je aan een gezonde rug. Het doel is zowel de mobiliteit, spierfunctie en stabiliteit van je rug te verbeteren. Door te bewegen en je spieren te trainen wordt je rug sterk en stabiel. Zo geef je rugklachten minder kans om terug te keren.

Jouw hulp bij lage rugpijn

Stel de resultaten eens voor die je gaat bereiken met het oefenprogramma. Bedenk eens hoe je je over een aantal dagen voelt als je terugkijkt naar dit moment. Het moment dat je een volgende stap zet naar een sterke rug!

Het oefenprogramma geeft je de eigen regie over je rugklachten!

oefeningen rugpijn

Wie zijn wij

De mensen achter het oefenprogramma zijn wetenschappelijk opgeleid en streven naar een goede gezondheid voor iedereen. De oprichter is Peter Arentsen. Hij is gezondheidswetenschapper en heeft ervaring als fysiotherapeut. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over AudioFysio.

Klaar voor de volgende stap?

Met het oefenprogramma weet je wat je kunt doen. Een goede lichaamshouding en de juiste beweging zijn voor velen de sleutel tot succes. De echte manier om een pijnvrije rug te krijgen, is niet langer te wachten, maar te bewegen. Laat je verwachtingen, angst of twijfel achter je en begin simpelweg. Wat moet ik nog meer zeggen om je te helpen?

Naar een gezonde rug!

Algemene informatie

Alle inhoud is eigendom van PM Health. PM Health is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. KVK-nummer: 62598295.

Wil je meer weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen via info@audiofysio.nl