Doeltreffende oefenprogramma's voor rug, nek, schouders

Deel je ervaring!

Wat vind jij van AudioFysio? Wij vinden het natuurlijk leuk als je een review schrijft. En wie weet, motiveert het anderen om ook te oefenen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AudioFysio
Average rating:  
 27 reviews
 by Margreet

Duidelijke en prettige! begeleiding om de oefeningen goed uit te kunnen voeren. Ik heb nu het hele programma gedaan en ben van plan om de onderhoudssessies te blijven volgen. Rugpijn is verdwenen en ik voel dat het goed is. Van harte aanbevolen!

 by Ilse Maas

Fijne duidelijke oefeningen mooi met muziekje en een eigen personal trainer zo voelt het. Je kunt het doen wanneer je wilt en het helpt. Ik heb veel minder rugpijn.

 by marieke

Na ruim 2.5 jaar tobben met een versleten onderrug allerlei programma's gevolgd, ook in het ziekenhuis kreeg ik nog steeds geen verbetering. Met de moed der wanhoop in januari begonnen met audiofysio. Ik had van alles verwacht maar niet dit, ik werk weer 4 bijna volle dagen per week en lig dan niet hierna totalloss in mijn bed van de pijn. In een woord super!. Maar verzaak de training niet want je bent heel snel weer terug bij af. Daardoor is het inmiddels wel een onderdeel van mijn ochtendritueel geworden

 by Joanna

Hele fijne heilzame oefeningen. Ik heb ze gedurende 6 weken voor mijn stenose operatie gedaan. En nu 4 weken na de operatie ben ik weer begonnen. Het zou fijn zijn als er informatie gegeven wordt over wat voor- of na een hernia of stenose operatie gedaan kan worden.

 by Margriet

Gebruik de app sinds 2020. Helemaal geweldig. Duidelijke oefeningen, prettige stem....en nog belangrijker: het helpt, veel minder rugklachten

 by Fijne rug app

Ik gebruik de rug app al een aantal jaar en ben er zeer tevreden over. Het zijn fijne oefeningen met duidelijke uitleg hoe ze uit te voeren. Sinds het gebruik van de app stuk minder last van de rug.

En de service is fantastisch, na wisselen van telefoon probleem met de app, mail verstuurd en wordt snel en heel netjes opgelost!!

Nu ga ik ook starten met de nek/schouder app.

 by Teja B.

In 2019 heb ik na een hernia operatie het gehele rugprogramma gevolgd, ook een tijdlang daarna nog diverse laatste weken herhaald en ook de extra oefeningen toen steeds gedaan. Perfect heel prettig programma. De laatste tijd had ik weer rugklachten. Opnieuw begonnen met het trainingsschema, begin nu aan week 6 en mijn rug en buik voelen alweer zo sterk. Geeft zo een voldaan gevoel.

 by rob michalides

prima app, duidelijke oefeningen, goed op elkaar afgestemd en begeleid met een heldere, prettige stem van Sylvie die je af en toe aanmoedigt. Rugproblemen ken ik na twee weken meedoen met de app niet meer. De volgende opdracht wordt : volhouden. Complimenten!

 by Debbie Derksen

Deze app heeft mij snel geholpen toen het in de rug was geschoten.
Heb het in het verleden eerder gehad en ik voelde dat dit met een beetje pech wel eens langdurig kon zijn.
Meteen ben ik met de app aan de gang gegaan en was er ontzettend blij mee.
Het gaf verlichting in de eerste tijd en daarna ging je de spieren opbouwen.
De eerste week heb ik het zelfs twee keer per dag gedaan. Na 1,5 week kon ik weer rustig beginnen met werken.
Geloof dat ik dat zonder de app absoluut nog niet gekund had!
Hele fijne uitleg en beelden erbij zodat de houdingen goed uitgevoerd worden.
Aanrader!

 by thea

Zeer tevreden. Was snel van mijn rugklachten af. Duidelijke instructie, goed tempo en precies goed qua zwaarte. Ik zou willen dat dit programma nog uitgebouwd wordt omdat ik nu het ritme van elke dag oefenen te pakken heb. Misschien niet alleen voor de rug maar ook voor conditie. Voor mensen die de sportschool niet zien zitten of langzaam hun conditie op willen bouwen zou een programma als dit helpen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»