Doeltreffende oefensessies voor een sterke en gezonde rug

Deel je ervaring!

Wat vind jij van AudioFysio? Wij vinden het natuurlijk leuk als je een review schrijft. En wie weet, motiveert het anderen om ook te oefenen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AudioFysio
Average rating:  
 12 reviews
 by Angélique

Al langere tijd begin ik iedere dag met de oefeningen van Audio Fysio.

Een fijn moment voor mijzelf.

Met een vriendelijke, rustige stem worden de oefeningen goed uitgelegd en begeleid.

Zonder verlies van tijd om heen en weer naar een sportschool te gaan, kun je de oefeningen thuis op een zelfgekozen moment doen.

Van rugklachten heb ik geen last meer. Bovendien merk ik - inmiddels ruim 80+ - dat de dagelijkse oefeningen mij vitaler houden.

De komende jaren blijven de oefeningen van Audio Fysio op mijn dagprogramma staan!

 by Mieke

Hele fijne oefeningen ik doe ze trouw in de ochtend
Echt blij met het programma

 by Ans Mol-Hubers

Na verteld te zijn dat er niets meer aan mijn versleten rug te doen was, het enige dat zou helpen zou zwemmen zijn, niet dus, en het gebruik van minimaal 6 paracetamollen per dag, kwam ik via mijn zorgverzekering, jullie programma tegen. Bijna helemaal over en beter en geen paracetamollen ⁷meer. Op vakantie had ik het een weekje niet gedaan. Het was te merken!

 by Ria

Na gestart te zijn met het opbouwprogramma 2 jaar geleden, onderhoud ik mijn rug nu met 2x per week een onderhoud rug/buik en een onderhoud stabiliseren/buik te doen. Dit is prima te doen, kost weinig tijd en heeft voor mij geresulteerd dat ik na 20 jaar 2x per jaar naar een orthomanuele therapeut te moeten gaan voor mijn (kleine) hernia, dit nu al ruim 2 jaar niet meer nodig heb.
Fijn oefenprogramma, complimenten voor de makers.

 by Margreet

Heb voor de 2de keer de 7 weekse serie rug oefeningen gedaan, omdat ik merkte, dat ik steeds vaker pijn in de onderrug kreeg met uitstraling naar mijn rechterbil en rechterbovenbeen. Nadat ik gisteren de serie heb volbracht gaat het weer stukken beter. Ook het oefenprogramma voor de nek en schouders heb ik gedaan en dat voelt ook prima.
Is het ook mogelijk om in de toekomst een spierversterkend programma op te zetten voor de (boven)benen? Volgens mij is dat een prima aanvulling op het rugprogramma.

 by Petra

Behelpt mij super goed! Al jaren last van de rug vanwege artrose.
De laatste tijd kon ik af en toe geen stap meer verzetten.
Ik ben nu 5 weken bezig met audio fysio en kan weer een beetje normaal functioneren. Ben niet helemaal pijnvrij, maar er valt nu mee te leven!
Ben er super blij mee... Oefeningen zijn goed te doen en werkt ook nog eens ontspannend. Heerlijk, groot compliment!

 by Super!

Na een rughernia in 2015 dacht ik dat de rugpijn ‘s nachts erbij hoorde. Nu na 5 weken het programma van audiofysio te hebben gevolgd, is die pijn verdwenen. Ik ben blij!

 by Alie

Het is de eerste keer dat ik deze lage rug-oefeningen doe. Ik ben nog wel te gespannen, doe het rustig aan zoals je adviseert.
Omdat ik begin augustus 2021 aan mijn rechterknie ben geopereerd gaat het oefenen met de hakken naar de billen niet zo goed. Ik heb vandaag een kussen in mijn rechter knieholte gedaan en dat gaat beter. Ben blij dat er plaatjes bij staan. Prettige stem.

 by Paul

Dit is de tweede keer dat ik deze cursus doe.

De eerste keer ging ik te hard van stapel door de oefeningen te extreem uit te voeren. (De spieren werden te veel over gestrekt) Daardoor moest ik gedwongen rust nemen. Heb later de oefeningen wel afgemaakt. Advies van mij is dus ook: doe vooral in het begin rustig aan. Niet overstrekken en niet overmoedig worden maar vooral doorzetten en dan heb je er veel profijt van. Omdat ik veel en vaak stevig wandel (5,5 a 6 km per uur) en daarbij 10 keer 100 meter hardloop en omdat mijn leeftijd (77 jaar) zijn tol eist zijn mijn rug, nek en schouder spieren spieren vaak stijf. Verder had ik vaak pijn in mijn onderrug. Door de rug oefeningen en tevens ook de nek oefeningen voelt mijn rug en mijn nek en schouders aanmerkelijk soepeler (ben met beide oefeningen nog maar 8 dagen bezig) Ik verwacht wel dat het nog behoorlijk beter wordt. Ik hou u op de hoogte. Natuurlijk begrijp ik ook dat ik, gezien mijn leeftijd, de beide cursussen regelmatig moet herhalen of het geleerde moet onderhouden. Voor mij als oudere is het een uitkomst omdat bekend is dat dagelijkse beweging je lichaam en geest in conditie blijft.

 by Patricia

Ik ben zeer tevreden over audioFysio, duidelijke oefeningen, duidelijke en prettige stem, en heel belangrijk ik ben van mijn rugpijn af.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»