Doeltreffende oefenprogramma's voor rug, nek, schouders

Deel je ervaring!

Wat vind jij van AudioFysio? Wij vinden het natuurlijk leuk als je een review schrijft. En wie weet, motiveert het anderen om ook te oefenen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AudioFysio
Average rating:  
 15 reviews
 by Mieke

Ik vind het geweldig iedere morgen aan de gang zit nu in week 7
Echt blij mee

 by Brigitte

Nu twee weken bezig met het lage rug programma en een week met het schouder en nek programma. Fijne oefeningen in een rustig tempo. Ben inmiddels van mijn stijve schouders af en mijn rug voelt al veel soepeler.

 by Lianne

Ben sedert enkele dagen bezig met het lage-rugpijn programma en het schouder-nekprogramma. Heel fijn. Rustig tempo, fijne stem en muziekje en prima oefeningen. Ik blijf het programma volgen. Het geeft mij nu al verlichting.

 by Angélique

Al langere tijd begin ik iedere dag met de oefeningen van Audio Fysio.

Een fijn moment voor mijzelf.

Met een vriendelijke, rustige stem worden de oefeningen goed uitgelegd en begeleid.

Zonder verlies van tijd om heen en weer naar een sportschool te gaan, kun je de oefeningen thuis op een zelfgekozen moment doen.

Van rugklachten heb ik geen last meer. Bovendien merk ik - inmiddels ruim 80+ - dat de dagelijkse oefeningen mij vitaler houden.

De komende jaren blijven de oefeningen van Audio Fysio op mijn dagprogramma staan!

 by Mieke

Hele fijne oefeningen ik doe ze trouw in de ochtend
Echt blij met het programma

 by Ans Mol-Hubers

Na verteld te zijn dat er niets meer aan mijn versleten rug te doen was, het enige dat zou helpen zou zwemmen zijn, niet dus, en het gebruik van minimaal 6 paracetamollen per dag, kwam ik via mijn zorgverzekering, jullie programma tegen. Bijna helemaal over en beter en geen paracetamollen ⁷meer. Op vakantie had ik het een weekje niet gedaan. Het was te merken!

 by Ria

Na gestart te zijn met het opbouwprogramma 2 jaar geleden, onderhoud ik mijn rug nu met 2x per week een onderhoud rug/buik en een onderhoud stabiliseren/buik te doen. Dit is prima te doen, kost weinig tijd en heeft voor mij geresulteerd dat ik na 20 jaar 2x per jaar naar een orthomanuele therapeut te moeten gaan voor mijn (kleine) hernia, dit nu al ruim 2 jaar niet meer nodig heb.
Fijn oefenprogramma, complimenten voor de makers.

 by Margreet

Heb voor de 2de keer de 7 weekse serie rug oefeningen gedaan, omdat ik merkte, dat ik steeds vaker pijn in de onderrug kreeg met uitstraling naar mijn rechterbil en rechterbovenbeen. Nadat ik gisteren de serie heb volbracht gaat het weer stukken beter. Ook het oefenprogramma voor de nek en schouders heb ik gedaan en dat voelt ook prima.
Is het ook mogelijk om in de toekomst een spierversterkend programma op te zetten voor de (boven)benen? Volgens mij is dat een prima aanvulling op het rugprogramma.

 by Petra

Behelpt mij super goed! Al jaren last van de rug vanwege artrose.
De laatste tijd kon ik af en toe geen stap meer verzetten.
Ik ben nu 5 weken bezig met audio fysio en kan weer een beetje normaal functioneren. Ben niet helemaal pijnvrij, maar er valt nu mee te leven!
Ben er super blij mee... Oefeningen zijn goed te doen en werkt ook nog eens ontspannend. Heerlijk, groot compliment!

 by Super!

Na een rughernia in 2015 dacht ik dat de rugpijn ‘s nachts erbij hoorde. Nu na 5 weken het programma van audiofysio te hebben gevolgd, is die pijn verdwenen. Ik ben blij!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»