Doeltreffende oefensessies voor een sterke en gezonde rug

Vitale werknemers

Wil je als organisatie aan de slag met vitaliteit op de werkvloer? De online oefenprogramma’s van AudioFysio brengen vitaliteit op een leuke en stimulerende manier naar werknemers toe.

partner Vitaal Bedrijf

AudioFysio: partner van Vitaal Bedrijf

Beperk ziekteverzuim

Lage rugpijn en klachten bij nek- en schouders zijn belangrijke redenen voor het ziekteverzuim van werknemers. Het komt veel voor en dat leidt tot hoge kosten voor de werkgever.

Voorkomen is beter (en goedkoper) dan genezen

Het werken in eenzelfde langdurige zithouding is een risicofactor voor lichamelijke klachten. Vooral als dat in combinatie met (werk)stress gebeurt. En dat komt veel voor. Nederlanders ervaren een steeds hogere werkdruk.

Natuurlijk wil je voorkomen dat een werknemer met deze risicofactor te maken heeft. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Het is daarom belangrijk te blijven bewegen, ook als dat nog iets pijnlijk is.

Wetenschappelijk studies hebben laten zien dat oefeningen juist kunnen helpen om te herstellen. Met oefeningen kun je de onderrug ondersteunen en versterken. Ook kun je met oefeningen ontspanning brengen in het nek-schoudergebied.

Fitte en energieke werknemers

Wil je als organisatie investeren in fitte en energieke werknemers? De beste aanpak is preventie, de fysieke klachten herkennen en snel optreden. AudioFysio heeft daarvoor twee professionele én zeer goed gewaardeerde oefenprogramma’s:

Met de oefensessies in beide programma’s stimuleer je dagelijkse beweging. Een afwisseling tussen zitten en bewegen helpt bijvoorbeeld enorm bij het voorkomen en verminderen van fysieke klachten.

Als organisatie kun je aandacht aan deze veelvoorkomende klachten besteden. AudioFysio helpt daar graag bij. Met een motiverende en gemakkelijk te implementeren oefenmethode bevorder je de fysieke gezondheid van de werknemers.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@audiofysio.nl.