Doeltreffende oefenprogramma's voor rug, nek, schouders

Direct naar een gezonde rug

Je bent hier om van lage rugpijn af te komen. En dat kan! Wat heb je nodig voor een gezonde rug:

  1. De Lage Rugpijn App;
  2. Een beetje wilskracht.

Ik word enthousiast als ik aan de resultaten denk die je bereikt met de app. Op naar een leven zonder een stijve en pijnlijke rug!

review judith

Een pijnvrije en gezonde rug

Het goede nieuws is dat je een gezonde en sterke rug kunt hebben. Je zult wel een beetje in jezelf moeten investeren. Ik beloof je de beste oefeningen tegen rugpijn. Als je resultaten wilt, dan weet ik dat de Lage Rugpijn App je helpt. Je kunt oefenen via het online oefenprogramma of met de app!

Lage Rugpijn Oefeningen App

Lage Rugpijn Oefeningen App

Nu klinkt de Lage Rugpijn App misschien nog niet interessant. Maar wat als ik je vertel dat de rugpijn meestal binnen enkele dagen is verminderd? Of dat het oefenprogramma sinds de start in 2015 al duizenden mensen heeft geholpen?

een gezonde rug met oefeningen tegen spit en rugpijn

Een leven zonder rugpijn

Sommige mensen willen alleen informatie. Bedenk wel: informatie is alleen nuttig als je er iets mee doet. Je kunt met jezelf afspreken vanaf nu de app te gebruiken. Je zult zien dat wat je doet, bijdraagt aan het resultaat. Namelijk: verder leven zonder rugpijn.

Wat doe je om serieus te werken aan een gezonde rug? Het betekent meer dan alleen deze woorden te lezen!

Op naar de volgende stap

Denk eens aan opstaan zonder rugpijn of autorijden zonder rugpijn. Realiseer je je hoe belangrijk het oefenprogramma voor je kan zijn? Dat betekent dat je klaar bent voor de volgende stap! De stap waarmee oefeningen je helpen naar een gezonde rug.

Gemakkelijk en effectief

Het gaat er niet om dat je de oefeningen uit je hoofd leert. Het gaat erom dat je de oefeningen regelmatig doet en begrijpt hoe je dat doet. De oefensessies zijn voor iedereen gemakkelijk te volgen. Als je bezig bent, realiseer je hoe nuttig en effectief ze zijn.

De Lage Rugpijn App helpt je. Een fysio-coach staat namelijk voor je klaar. Haar naam is Silvie en zij vertelt je stapje voor stapje wat je moet doen. Je luistert en doet rustig mee. Ook staat voor elke oefening een video klaar. Je kunt elke oefensessie herhalen, zo vaak je wilt.

Begin meteen gratis

Wist je dat er een geweldige oefening is die je kunt doen op dit moment? Ook zittend vanuit je stoel kun je rugklachten verminderen!


review over rugpijn

Klaar voor een gezonde rug?

Ik denk dat het duidelijk is. De echte manier om een pijnvrije rug te krijgen, is niet langer te wachten, maar meteen te beginnen! Zodra je rustig bent begonnen met de app, merk je plotseling dat je rug soepeler en minder pijnlijk is geworden.

Doe je ook mee? Al meer dan duizend mensen hebben hun rugklachten verminderd met het oefenprogramma. Laat me weten wat je resultaten zijn!

Ja, ik wil het oefenprogramma!

Wil je de app liever downloaden in de App Store of in Google Play? Met de Lage Rugpijn App heb je altijd een eigen fysiotherapeut op zak via je smartphone of tablet. Simpel en effectief!

Lage Rugpijn Oefeningen App

Lage Rugpijn Oefeningen App

Om je te motiveren:

reviews van facebook

Ja, ik wil het oefenprogramma!